Photos from KOMEK Konya Meslek Edindirme Kursları's post

🔵Ahırlı Aile Sanat ve Eğitim Merkezi Açıldı

👉Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun ile birlikte Ahırlı ve Yalıhüyük’te esnafla ve vatandaşlarla buluşarak Ahırlı Şehir Konağı’nın açılışını gerçekleştirdi.

Başkan Altay, “Bugün gelinen noktada şunu açık yüreklilikle ifade edebiliriz ki Yeni Büyükşehir Yasası en iyi Konya’da uygulanıyor.” dedi. AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, “Hizmet siyaseti devam ediyor, üretim devam ediyor. Belediyelerimiz ürettikçe elhamdülillah Türkiye gelişiyor.” diye konuştu.
AK Parti Konya Milletvekili Sorgun ve Başkan Altay Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Ahırlı Şehir Konağı’nın açılışını gerçekleştirdi.

EL ELE VERDİK, KONYA’NIN HAYALLERİNİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da, Konya’daki başarının temelinde birlikte çalışma kültürünün yattığını belirterek, “Tüm milletvekillerimiz, il başkanlığımız birlikte Konya’nın her ilçesine her mahallesine hizmet etmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Yalıhüyük Şehir Konağımız son aşamaya gelmiş. İnşallah sonbaharla birlikte burası da hizmete girmiş olacak. El ele verdik, Konya’nın hayallerini gerçekleştiriyoruz. Hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

🌐 https://ift.tt/39rwyNO















(Feed generated with FetchRSS)

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar