Photos from KOMEK Konya Meslek Edindirme Kursları's post

🔴 Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları ve Atölyelerinde, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Sn. Ayşe Taşkıran’ı misafir ettik.

İlk olarak Selçuklu ASEM kurs merkezimizi ziyaret eden Taşkıran eğitim verilen sınıfları yerinde inceleyerek branşlar hakkında bilgi aldı. Ardından Anatoya Ahşap Oyuncak Atölyemiz ile Samanpazarı Giyim ve Mefruşat Atölyemizi ziyaret etti. Atölyelerimizin işleyişi ve üretim aşamaları hakkında bilgi edinen Taşkıran büyük bir hayranlıkla ziyaretine devam etti.

Daha sonra üretimin tamamlanıp satışın yapıldığı KOMEK Kültürpark Sergi ve Satış merkezini ziyaret eden Taşkıran üretimden paketlemeye kadar profesyonel bir işleyiş ağının olmasını takdir ederek emeği geçenleri tebrik etti.

Son olarak KOMEK Mahmudiye Gelenekli Sanatlar Merkezinde verilen DARU'L HUFFAZ hafızlık sağlama kurslarını ziyaret ederek eğitimler hakkında bilgi alan Taşkıran tarihi yapısı ile dikkat çeken merkezimizi inceleyerek dersler hakkında bilgi edindi.

Ziyaretler tamamlandıktan sonra atölyelerimizde üretilen Anatoya markalı ahşap ve peluş oyuncaklar, Zenobya markalı tekstil ürünler ve Zeybe markalı çantalardan oluşan hediyeler takdim edildi.
.
.
.
#KOMEK
#ASEM
#atölyeler
#anatoya
#zenobya
#zeybe
#eğitim
#KOMEKatölyeleri

























(Feed generated with FetchRSS)

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar