Photos from KOMEK Konya Meslek Edindirme Kursları's post

🎯 Genç KOMEK Değerlendirme ve Güz Dönemi Hazırlık Toplantısı

🌟 Genç KOMEK 2021 Yaz Dönemi Uzaktan Eğitim değerlendirmesi ve 2021-2022 Güz dönemi hazırlıkları için, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Eğitim Şube Müdürü Abdullah Kaleli, KOMEK ve ASEM yöneticileri ile bir araya geldi.

Konya Büyükşehir Belediyesi Genç KOMEK Yaz Okulu’nun Konya ve Türkiye geneli ile birlikte Balkanlar’daki çocuklara yönelik gerçekleştirdiği yaz okulu eğitimleri tamamlandı. Eğitimler hakkında değerlendirme toplantısı yapılarak talep ve öneriler alındı.

Toplantıda; Genç KOMEK Yaz Okulu Uzaktan Eğitimin işleyişi, ödül dağıtımı ve sertifika değerlendirmesi, güz dönemi yetişkin eğitimi planlaması, personele yönelik hizmet içi eğitim semineri çalışması, Hayat Boyu Öğrenme yönetmelik değişiklikleri konuları üzerinde konuşuldu.

Ardından birim değişikliği nedeni ile aramızdan ayrılan yöneticilerimize veda programı düzenlenerek, hediye plaket ve çini tabak takdim edildi.

🌐Kayıt tarihleri hakkında detaylı bilgiler komek.org.tr adresinde bulunan akademik takvimde güncel olarak bulunmaktadır.















(Feed generated with FetchRSS)

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar