Photos from KOMEK Konya Meslek Edindirme Kursları's post

🔴GENÇ KOMEK’TE AHŞAP OYUNCAK HEYECANI

🌟Genç KOMEK Yaz Okulu eğitimlerine katılan öğrenciler Atölye Çalışmaları kapsamında açılan yüz yüze etkinlikler ile sosyalleşiyorlar. Ahşap Oyuncak Boyama Atölye Çalışmasında Anatoya markalı yapboz ahşap oyuncakları monte ederek ve boyayarak psiko-motor becerilerini geliştiriyor.

Yüz yüze Atölye Çalışmalarında öğrencilerimiz hem eğleniyor hem de pandemi kuralları doğrultusunda sosyal faaliyetlerde bulunuyor.

EĞİTİCİ VE EĞLENCELİ ETKİNLİKLER
Öğrencilerimiz, Ahşap Oyuncak Boyama Atölyesi’nde ANATOYA markalı sağlıklı ve eğitici ahşap yapboz parçaları birbirleri ile birleştirerek, hafızalarını geliştirmelerinin yanında elleriyle monte ettikleri oyuncakları istedikleri renklere boyayarak görsel, sanatsal duyularını da geliştiriyor.

Ahşap oyuncakların yapıldığı ağaç dokularını keşfeden öğrencilerimiz, doğal kokulu boyalar ile özgürce kendi zevklerine göre hayal dünyalarını zenginleştiriyorlar. Ham MDF’den yapılan yapboz oyuncakları baştan sona boyayan çocuklar yapboz mantığı ile oluşturulan oyuncakları birleştirerek tamamlıyorlar. Her aşamasını keyifle tamamlayan çocukların mutlulukları gözlerinden okunuyor.

20 Ağustos’a kadar devam edecek Yaz Okulu kapsamında yüz yüze atölye çalışmalarına katılarak dolu dolu bir yaz dönemi geçiren öğrencilerimiz çok mutlu olduklarını ifade ettiler.

🌐 https://ift.tt/3z5XC00





















(Feed generated with FetchRSS)

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar