Photos from KOMEK Konya Meslek Edindirme Kursları's post

🔴KOMEK-ASEM Güz Dönemi Yönetici Koordinasyon Toplantısı

KOMEK Güz dönemi eğitimleri için, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Eğitim Şube Müdürü Abdullah Kaleli ve Konya Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) ile Aile Sanat ve Eğitim Merkezi (ASEM) yöneticileri, Mevlana Kültür Merkezi’nde koordinasyon toplantısında bir araya geldiler.

Güz dönemi koordinasyon toplantısında 2020 yetişkin, yüz yüze ve uzaktan eğitimi, otomasyon sistemi, spor ve yüzme eğitimleri, istihdam garantili kurslar ve atölyeler hakkında sunumlar ile bilgilendirme yapıldı.
Eğitim Şube Müdürümüz Abdullah Kaleli, KOMEK atölyelerinin geliştirilmesi ve atölye sayılarının artırılması konusunda çalışmaların hızla devam ettiğini, atölyelerde üretilen ürünlerin marka ve patent çalışmalarının tamamlanarak profesyonel satış noktalarında yerini alacağını belirtti.
2020 Güz Dönemi ve sonrasında Kovid 19 salgın hastalığa karşı alınması gereken tedbirler en üst seviyede uygulanarak aksatılmadan devam edilecek olup eğitimlere katılan kursiyerlerin sağlıklı bir şekilde derslere devam etmeleri sağlanacaktır.

Güncellenen KOMEK 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı akademik takvimine aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.
Akademik takvim pandemi sürecinde ilgili bakanlıkların (Sağlık Bakanlığı, Milli eğitim Bakanlığı) genelgelerine göre değişiklik gösterebilir.

🌐 https://ift.tt/2Ng28EC











(Feed generated with FetchRSS)

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar